Hotel Wisskirchen | Odenthal

Vakantie hebben begint wat mij betreft pas op het moment dat ik de voordeur achter me dicht trek en in de auto stap. Daarvoor ben ik vooral bezig met het schoonmaken van de auto, kleren wassen en strijken, de toko schoonmaken, honderdtwintig zakjes met hondenvoer maken en tig keer dingen shoppen waar ik tijdens de vakantie niet zonder kan (en die uiteindelijk niet in de koffer passen). Zoiets.

Manlief komt om vier uur smiddags thuis van zijn laatste werkdag. Nadat hij zich heeft gedoucht draaien we om vijf uur de voordeur op slot en rijden we in onze C3 de stad uit. Met een buitentemperatuur van 37 graden en de airco op 22 graden gaan we op weg naar Hotel Wisskirchen in Odenthal, zo’n driehonderd kilometer verderop.

De reis verloopt voorspoedig en iets over achten rijden we het parkeerterrein van Hotel Wisskirchen op. Niet veel later heb ik een glaasje koude Riesling voor mijn neus en manlief een Blauburgunder. We bestuderen de kaart en bestellen alledrie iets anders. De vakantie is begonnen.

Rigatoni // Limettenöl

Blattspinat // Pinienkerne // Kirschtomaten

Gebratene Lachswürfel

Entenbrust // Zwiebelschaum

Kohlrabi

Peterselienstampf

Flanksteak vom Australischen Weiderind

Kräuterbutter

Wildkräutersalat // Süsskartoffel Pommes

You Might Also Like