Curaçao | Chogogo Dive & Beach Resort

In het oktober van het coronajaar 2020 vlogen wij, ondanks het dringend advies van onze Minister President om het niet te doen, naar Curaçao. Thuiswerken viel ons zwaar en we vonden dat we wel een reisje naar de zon hadden verdiend.
Meestal boeken we onze reizen zelf, zonder hulp van een reisbureau. Vanwege mogelijke lockdowns of andere onvoorziene coronamaatregelen besloten we deze keer bij een reisbureau te boeken. Aukje, onze reisadviseur van Reisbureau Internoord, adviseerde ons een verblijf op Curaçao bij Chogogo Dive & Beach Resort aan de zuidkant van het eiland, tussen de heuvels van de Jan Thielbaai. 

De reis naar Curaçao was taai. Vanaf het moment dat we Schiphol binnen stapten tot het moment dat we uit de bus bij Chogogo Dive & Beach Resort rolden, was een mondkapje verplicht. Meer dan twaalf uur met een mondkapje op je neus was geen feest maar het is net als met een bevalling, zodra het leed is geleden ben je het snel vergeten.

Chogogo Dive & Beach Resort is een prachtige plek om te verblijven. Centraal in het park staan twee grote witte tenten waaronder de receptie en restaurant Biña gehuisvest zijn. 

Wij logeerden in een prachtige lichtblauwe bungalow. De bungalow staat op palen en daardoor heb je vanaf het gigantische terras met relaxstoelen en een hangmat een mooi uitzicht over zee. De bungalow is netjes ingericht met praktische meubels, een handzame keuken en een joekel van een koelkast. De slaapkamers zijn voorzien van een airco en dat komt een goeie nachtrust zeker ten goede. 

You Might Also Like