Curaçao | Jan Thiel Baai

Vanaf onze prachtige bungalow in het Chogogo Dive & Beach Resort lopen we in vijf minuten naar het strand van Jan Thiel Beach. Jan Thiel heeft geen kilometerslang zandstrand maar een grillige en rotsachtige kustlijn met kleine baaien waaraan verschillende resorts een beachclub hebben. Een prima plek om te genieten van zon, zee en lekker eten en drinken.

Koko’s
Vanaf Chogogo Dive & Beach Resort lopen we het strand op van Koko’s. Het strand met palmbomen en groene struiken is ingericht met houten vlonders en dito ligbedden onder overkappingen met riet of camouflagenetten. Het ziet er leuk en relaxt uit.

Vanaf het strand van Koko’s loop je over een houten steiger, onder de bomen en langs het duikcentrum, naar het strand van Zanzibar Beach. Ook hier een prachtig groen strand met veel palmbomen met daaronder heel veel strandbedden. Een heerlijke plek om te genieten van de zon en de superheldere zee. De medewerkers van Zanzibar zijn super aardig en bezorgen wat je ook maar wilt op je zonnebedje. Een aanrader is de ice-coffee. Die is machtig maar heerlijk!

You Might Also Like