Duitsland | Odenthal | Hotel Wisskirchen

Woensdagmiddag om 5 uur rijden we in onze bolide de wijk uit: op naar Zwitserland.

Eigenlijk zou ik afgelopen zondag samen met de hondjes naar Zwitserland rijden. Erwin zou dan donderdag naar Zwitserland vliegen en treinen en vervolgens was het de bedoeling om maandag samen weer terug naar huis te rijden. Zoals wel vaker met onze planning, loopt het iets anders. Het klussen op dochter Verena haar kamer viel een beetje tegen. Ik mocht van mezelf pas naar Zwitserland als de klus geklaard was. En dat is nu. Hoera!
Het voordeel van vandaag pas vertrekken is dat we nu samen met de auto gaan. Erwin heeft trein en vliegtuig geannuleerd en nu staan we gezellig samen in de file op weg naar Zwitserland.

TomTom geeft aan dat we om 20.07 uur in Odenthal zullen arriveren. Erwin heeft voor vannacht vlakbij Keulen een hotelletje geboekt. Voorlopig staan we nog in de file en schiet het geen meter op. Dat is dan weer jammer.Om half negen rijden we het parkeerterrein op van Hotel Wisskirchen in Odenthal. Door de receptioniste worden we enthousiast ontvangen. Niks geen gedoe met creditcards, betalen voor de honden en andere poespas. Nog geen kwartier later hebben we allebei een viertel Weissburgunder voor ons neus en is het eten besteld.

De kok kan aan de slag. Erwin heeft gekozen voor een half haantje en voor mij wordt eendenborst klaar gemaakt:

Barbarieentenbrust an Pflaumenjus
Ingwer – Spitzkohl
Gebratene Serviettenkossscheiben

Na het eten lopen we nog even een blokje om de kerk met woef en waf en daarna gaan we te kooi.

Hotel Restaurant Wisskirchen
Am Rösberg 2
Odenthal-Altenberg, 51519
Duitsland
www.hotel-wisskirchen.de

 
Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like