Omdat we geen zin hebben om in één keer van huis naar Noord-Italië te rijden hebben we een hotelovernachting geboekt in de buurt van Koblenz. Na vijf uurtjes sturen rijden we het terrein op van Hotel Hüttenmühle in Hillscheid. Wat opvalt is dat alle muren van de gebouwen versierd zijn met mozaïek. Het ziet er leuk uit.
Na de borrel gaan we een eind wandelen in het bos. Het is een drassige bedoeling. Onze keurige schoenen zien er in no-time erg blubberig uit. Na een kilometer of drie geloven we het wel. We gaan terug. Even douchen en hoppa: diner!
Er wordt hier biologisch gekookt. Overal op het terras staan verse kruiden.
Ik kies Züricher Kalbsrahmgeschnetzeltes mit selbstgemachten Spätzle begeleid door een Winninger Domgarten Riesling D.Q. uit de Mosel. Dochter Verena kiest Hirschgulasch mit Preiselbeeren aus heimischen Wäldern mit Spätzle en drinkt er een glaasje cola bij. De salade komt in een soort weckpotje erbij. Ziet er leuk uit en is erg fris en knapperig en voorzien van (niet te veel) fijne dressing.
Klik hier om naar de website te gaan van Hotel Hüttenmühle.